Esta Love

Esta Love behangboek Meer info

Eijffinger Pip II

Eijffinger Pip II behangboek Meer info

Eijffinger Pip I

Eijffinger Pip I behangboek Meer info

Behangexpresse Expression

Behangexpresse Expression behangboek Meer info

Eijffinger Chic

Eijffinger Chic behangboek Meer info

Eijffinger SAVOR

Eijffinger SAVOR behangboek Meer info

Eijffinger TRIANON

Eijffinger TRIANON behangboek Meer info

BN Wallcovering riviera maison

BN Wallcovering riviera maison behangboek Meer info

BAROK BEHANG KOPEN BIJ IKWILBEHANG.NL DAT IS PAS VOORDELIG BEHANGEN!

Natuurlijk kan je voor barok behang uitstekend bij ons terecht. We hebben verschillende merken op voorraad die barok behang in hun collecties hebben opgenomen. En omdat wij twintig procent korting geven op alle bestellingen, kunnen wij onze behangen voordelig aanbieden! Daarnaast leveren we gratis behanglijm dan wel plaksel bij jouw bestelling. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar het juiste plaksel. Wij zorgen ervoor dat je direct van start kan gaan met je favoriete barok behang!

Sinds een aantal jaren is Barok behang helemaal in trek

Barok is een oude stijlperiode uit Italië die bedoeld was om te imponeren. De ontwerpen van gebouwen, schilderijen, meubels et cetera uit deze stijlperiode zagen er dan ook zeer dramatisch uit. Door gebruik te maken van symmetrische en getailleerde vormen raakten mensen behoorlijk onder de indruk van deze prachtige stijl. Sinds een aantal jaren is barok behang helemaal in trek. Ook op dit behang zie je die typische kenmerken van de barok weer terug. De behangen hebben sfeervolle en rijke elementen zoals symmetrische en zeer gedetailleerde bloemmotieven.

Let goed op het soort behang dat je kiest!

Wanneer je kiest voor barok behang, is het verstandig om op het type behang te letten. Barok behang is namelijk zeer gedetailleerd. De stroken moeten daarom naadloos op elkaar aansluiten. Papieren rollen zijn daardoor minder geschikt aangezien zij sneller scheuren en krimpen. Vliesbehang is wel een uitstekende soort om voor te kiezen. Deze soort kan stotend (dus niet overlappend) op de wand worden aangebracht.

Bekijk vooral eens bij Eijffinger, Esta en BN Wallcoverings

In ons assortiment vind je collecties van verschillende behangen. Zo hebben de merken Eijffinger, BN Wallcoverings en Esta prachtig barok behang ontworpen. De collectie van Esta is gemaakt van papier en is er dus een waarbij je goed tijdens het behangen moet opletten. Bij de overige boeken heb je minder last en zijn de rollen eenvoudig op de wand aan te brengen. Bekijk gerust al onze collecties!