Casadeco Fusion

Casadeco Fusion behangboek Meer info

Casadeco Portofino

Casadeco Portofino behangboek Meer info

Casadeco San Francisco

Casadeco San Francisco behangboek Meer info

Casadeco Magenta

Casadeco Magenta behangboek Meer info

Casadeco Villandry

Casadeco Villandry behangboek Meer info

Casadeco Vancouver

Casadeco Vancouver behangboek Meer info

Casadeco behang kopen bij ikwilbehang.nl Dat is pas voordelig behangen!

Het prachtige Casadeco behang is één van de favorieten van ikwilbehang.nl! Casadeco is net als Caselio onderdeel van het Franse moedermerk Texdecor en bestaat al sinds 1996. Naast behangen ontwerpt en produceert dit merk ook stijlvolle stoffen en wandpanelen. Iets wat bij het Casadeco behang voorop staat is het feit dat ze graag innovatief te werk gaan. Hun ontwerpen zullen je dan ook zeker verrassen! Bekijk de boeken op deze pagina en je zult versteld staan van de sfeervolle ideeën van dit merk.

Het sfeervolle Casadeco behang heeft een gastvrije uitstraling

Casadeco toont haar innovativiteit in de originele collecties die ze ontwerpt. Dit merk let sterk op de wereldwijde trends en ontwikkelingen en bedenkt daarop compleet nieuwe en eigen behangen. De decoratieve behangen hebben een persoonlijke en nieuwe sfeer die in huiskamers goed tot hun recht komen. Het Casadeco behang staat vooral bekend om de vele variaties in kleur. Ze zijn letterlijk in alle kleuren van de regenboog beschikbaar en hebben een moderne en gastvrije uitstraling.

Bekijk de boeken Niwa, Portofino en Fusion!

De behangboeken van Casadeco hebben namen die sterk overeenkomen met hun sierlijke inhoud. Zo is er het behangboek Niwa. Dit boek bestaat uit ontwerpen waarbij de designers zich hebben laten inspireren door Japan. Het is een charmante en chique collectie waarbij veel gewerkt is met bloemen- en streepjesmotieven. Het behangboek Fusion is gericht op moderne architectuur. Dit boek bestaat uit meer sobere Casadeco behangen waarbij veel wordt gespeeld met licht. Bekijk ook de Portofino collectie van dit merk! Deze sfeervolle behangen weerspiegelen de elegantie van de natuur. Ze brengen de vriendelijkheid en mysterieuze sfeer van een karakteristiek bos naar je huiskamer.

Wij sturen je alles wat je nodig bent

Bij het produceren van de Casadeco behangen wordt er buitengewoon veel aandacht besteed aan de kwaliteit. De boeken bestaan voornamelijk uit vliesbehangen die gemakkelijk aan te brengen zijn. Bovendien krijg je er natuurlijk gratis behanglijm bij! Wij zoeken het juiste plaksel uit zodat je zeker weet dat je de juiste materialen in huis hebt.