Eijffinger Pip II - 313070

Heeft behang 313070 uit het boek Pip II precies het ontwerp dat je zoekt? Vraag dan hier de offerte voor jouw favoriete Eijffinger behang aan. Wij sturen je zo snel mogelijk het meest voordelige aanbod! Prijs aanvragen

Pip II

NaamPip II

Omschrijving

Het Pip II behang is de meest vrolijke verzameling in ons assortiment!

Het boek Pip II is ontworpen door Pip Studio en wordt door het merk Eijffinger uitgegeven. Pip II is het vervolg op de Wallpaper collectie. Het is een vrolijk drukke collectie met felle blauwe, roze, groene en rode kleuren. Lekker warm en natuurlijk met veel weelde en bloemen. Precies zoals we van dit heerlijke merk gewend zijn. Het Pip II behang is als collectie een groot succes voor Pip Studio geworden. En dankzij de samenwerking met Eijffinger is er natuurlijk de geweldig hoge kwaliteit van deze mooie behangen!

Samen met Eijffinger is Pip Studio zeer goed op weg

Pip behang is gemakkelijk te herkennen. De boeken bestaan namelijk uit gezellig drukke, gedetailleerde ontwerpen met warme en felle kleuren. Naast behang zijn er ook serviezen, kleding en andere artikelen van dit merk te vinden. Pip Studio is dan ook mateloos populair sinds het gestart is. En in combinatie met Eijffinger hebben ze de perfecte samenwerking te pakken!

Pip 2011 bevat ideale ontwerpen voor in onze woonkamers

Het behang van Pip Studio is gebaseerd op een gelijknamige madame. Eigenlijk heet ze Catharina maar iedereen noemt haar zo omdat het het eerste was wat ze als baby zei. Ze is een bezige bij en heeft nooit rust. Eigenlijk denkt ze altijd na over nieuwe creaties en ze maakt dan ook continu nieuwe ontwerpen. Daarbij volgt ze haar eigen intuïtie en doet ze wat haar hart haar ingeeft. Wat dat betreft is Pip Studio dan ook de ideale persoon om onze woonkamers om te toveren!

Krijg vandaag nog ons voordeligste aanbod

Wij hebben alle behangen uit Pip 2011 op voorraad zodat we zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Wel moet je eerst de prijs aanvragen zodat we je het meest voordelige aanbod kunnen doen. Bovendien krijg je bij ons gratis behanglijm of -plaksel. Zo kan je direct van start gaan wanneer je jouw favoriete Pip behangen binnen hebt. Vraag vandaag nog jouw voordeligste prijs aan!

AantalPrijs
€ 0,00