Esprit The kids collection

Esprit The kids collection behangboek Meer info

Esprit Home 6

Esprit Home 6 behangboek Meer info

Esprit behang kopen bij ikwilbehang.nl, dat is pas voordelig behangen!

Speciaal voor in de kinderkamer heeft Esprit behang ontworpen en verzameld in The Kids Collection. Voor zowel jongens als meiden zijn er vrolijk getekende en gekleurde figuren en patronen. De behangen in The Kids Collection van Esprit zijn er in verschillende thema's. Stoere ruimtereizen voor de jongens en speelse patronen met vlinders, vogeltjes en bloemen voor meiden. Maar ook effen behangen zijn bij Esprit heel goed mogelijk.

Maak de de kinderkamer nog leuker met deze vrolijke muurstickers

Daarnaast heeft Esprit ook hartstikke leuke muurstickers in de collectie verwerkt. Deze muurstickers kunnen bovenop het behang geplakt worden. Op die manier kan je de kinderkamer nog persoonlijker maken! In The Kids Collection vind je retro tekeningen van route 68 voor jongens en de 'Sing my song' -stickers in een vrolijk rollerdisco-thema voor meiden. De muurstickers bestaan uit verschillende elementen die elk afzonderlijk kunnen worden opgeplakt.

In The Kids Collection is kwaliteit met topdesign gecombineerd

De behangen van Esprit zijn in samenwerking met A.S. Creation ontworpen en geproduceerd. Dit Duitse merk is al bijna veertig jaar actief in de decoratieve wereld en maakt de mooiste en meest kwalitatieve behangen. A.S. Creation heeft meerdere merken onder haar vleugels en de behangen van Esprit behoren wat ons betreft tot de mooiste series van dit merk! In 'The Kids Collection' is het design van Esprit gecombineerd met de kwaliteit van A.S. Creation.

Het behang van Esprit is gemakkelijk aan te brengen

De Kids Collection van Esprit is gemaakt van speciaal vliesbehang dat gemakkelijk is aan te brengen op de wand. Hierbij ben je geen behangtafel benodigd! Smeer de wand in met het behangplaksel dat we je gratis met de bestelling meesturen. Vervolgens kan je het vliesbehang gemakkelijk op de wand aanbrengen. Dit behang krimpt niet, is ontzettend sterk en is gemakkelijk te verwijderen. Zoek het serienummer dat je wil bestellen en doe de aanvraag! Wij zorgen altijd voor de meest voordelige offerte.