Esta Love

Esta Love behangboek Meer info

Esta Jimbo

Esta Jimbo behangboek Meer info

Esta Vintage Rules

Esta Vintage Rules behangboek Meer info

Esta Sports League

Esta Sports League behangboek Meer info

Esta Giggle

Esta Giggle behangboek Meer info

Esta Zazoo

Esta Zazoo behangboek Meer info

Esta Isabelle

Esta Isabelle behangboek Meer info

Esta Bubbles

Esta Bubbles behangboek Meer info

Esta Stripes XL

Esta Stripes XL behangboek Meer info

Esta Regatta Crew

Esta Regatta Crew behangboek Meer info

Esta Belle Rose

Esta Belle Rose behangboek Meer info

Esta Denim & Co.

Esta Denim & Co. behangboek Meer info

Esta Pretty Nostalgic

Esta Pretty Nostalgic behangboek Meer info

Esta Ginger

Esta Ginger behangboek Meer info

Esta behang kopen bij ikwilbehang.nl, dat is pas voordelig behangen!

De behangen van Esta worden ontworpen door topdesigners uit Nederland. Elke collectie heeft het typische gevoel van warmte, kleur en gezelligheid en een trendy uitstraling. Daarbij heeft elk behangboek een eigen thema dat geschikt is voor kinderkamers, slaapkamers en huiskamers. Je vindt de behangboeken van Esta dan ook terug in winkels in heel Europa en zelfs in Tokio! Een paar van de meest populaire behangboeken van dit merk vind je hieronder.

Esta For Kids is geschikt voor in de kinderkamer of babykamer

Speciaal voor kinderen en baby's zijn er verschillende behang en met vrolijke of stoere patronen, figuren en motieven. Deze lijn wordt 'Esta For Kids' genoemd en bestaat uit verschillende behangen. Zo is er het behangboek 'Hearts & Heroes' met stoere jongenskleuren en romantische prinsessenfiguren. Maak voor jouw jongedame een prachtige prinsessenkamer of een stoere ridderzaal voor de jongeman. Ook zijn er de behangboeken Giggle en Keek-A-Boo voor in de babykamer. De behangen van Esta Giggle zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes en is ontworpen met dieren, strepen en fleurige bloemen.

Een sfeervol interieur waar je je direct bij thuis voelt

Ook voor in de slaapkamer of huiskamer zijn er sfeervolle behangboeken zoals Bohémien, Isabelle en Royal Kashmir. Bohémien is een collectie vinylbehang met zachte kleuren en huiselijke patronen. Isabelle heeft daarentegen een meer landelijk karakter met een frisse tint. De ontwerpen uit het behangboek Royal Kashmir zijn geïnspireerd door het verre Oosten en zijn gecombineerd met Koninklijke Engelse motieven. Esta heeft er een prachtige collectie van gemaakt met trendy behangen.

Optimale en ecologisch verantwoorde kwaliteit

Bovendien voldoen de behangen van Esta aan de hoogste eisen voor ecologische verantwoordelijkheid! Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bleekmiddelvrij. Zo werkt Esta aan een betere wereld en bereiken ze ook nog eens een optimale kwaliteit! Er is veel tijd en aandacht gegaan aan het ontwerpen en het maken van de behangen. Iets wat je zeker kunt merken!