Living Walls Colour Courage

Living Walls Colour Courage behangboek Meer info

Living Walls Schöner Wohnen 3

Living Walls Schöner Wohnen 3 behangboek Meer info

Living Walls Schöner Wohnen 5

Living Walls Schöner Wohnen 5 behangboek Meer info

Living Walls Martrics

Living Walls Martrics behangboek Meer info

Living Walls My home

Living Walls My home behangboek Meer info

Living Walls behang kopen bij ikwilbehang.nl Dat is pas voordelig behangen!

Het behang van Living Walls is onderdeel van het overkoepelende merk AS Creation. Zo behoort Living Walls tot de grootste behangenproducent in Duitsland! Met ruim 6000 verschillende behangen en miljoenen rollen op voorraad. Toch heeft dit merk een echt eigen stijl en uitstraling. De behangen zijn gericht op een andere doelgroep en worden los van AS Creation ontworpen.

Zorg voor vrolijke spelingen in je interieur

Met het Living Walls behang richten de designers zich namelijk voornamelijk op jongeren en starters. De behangen zijn zo ontworpen dat ze zeker in kleine ruimtes of kamers goed tot hun recht komen. Ze wekken je studentenkamer tot leven en vormen een verrassend element in het eerste huisje van bijvoorbeeld starters. De opvallende patronen en grote verscheidenheid aan kleuren zorgen voor vrolijke speling in het interieur en zijn bovendien makkelijk te combineren.

Living Walls behang, ontworpen door Lars Contzen

In samenwerking met AS Creation en topdesigner Lars Contzen heeft Living Walls een unieke collectie op de kaart gezet. Dit boek heeft de toepasselijke naam 'Contzen 3' gekregen. Het Living Walls behang uit dit boek is dankzij de gewaagde ontwerpen van Lars Contzen een zeer originele uitgave. Ze bestaat uit strakke en kleurrijke behangen met sfeervolle patronen. Lars heeft gebruik gemaakt van zowel bloemen als strepen en geometrische vormen die aan de jaren zestig doen denken.

Een mateloos populaire collectie

Het boek Flock 3 is een soortgelijke collectie met sfeervol vliesbehang. Ook hier wordt gewerkt met patronen die bovendien een tint van barok hebben. Het Living Walls behang uit deze collectie zorgt voor sfeervolle muren met repeterende patronen. De behangen zijn er in verschillende kleuren en worden niet alleen met strakke patronen versierd, maar ook met weelderige bloemen. Het is een collectie die ontzettend populair is. Iets waar wij zeker in kunnen komen!