Helaas, er zijn geen producten gevonden

Marburg behang kopen bij ikwilbehang.nl Dat is pas voordelig behangen!

Al sinds 1845 wordt het Marburg behang geproduceerd vanuit Duitsland. Dit merk heeft inmiddels ruim 165 jaar ervaring. De kennis en vakmanschap van Marburg mag dan ook zeker worden geprezen. Het Marburg behang wordt ingedeeld in drie hoofdgroepen; Jong, Klassiek en Romantisch. Binnen elke hoofdgroep vallen diverse toepasselijke boeken. Hieronder introduceren we alvast drie prachtige collecties die je zeker zullen bevallen. Natuurlijk worden alle bestellingen geleverd met gratis lijm of plaksel. Vraag dus snel de prijs aan!

Alice Whow! Speciaal voor vrolijke jongedames

Het Marburg behang uit het boek 'Alice Whow!' valt duidelijk onder de hoofdgroep 'Jong'. Het is een bruisende collectie met unibehangen en designs met strakke of natuurlijke patronen. Vooral jongedames zullen de strakke ontwerpen vol met schoenen natuurlijk prachtig vinden. Daarnaast zijn er ook diverse meer romantische ontwerpen te vinden met patronen die neigen naar barok. Het is een diverse collectie met zeer vrolijk Marburg behang!

Dit Marburg behang is uniek in zijn soort

Opvallend aan het behangboek 'Crush Lounge' zijn de vele rimpels en plooien in het behang. Deze zorgen voor een sfeervol en romantisch reliëf. De plooien zijn in meerdere richtingen gevormd wat voor een rustieke en intrigerende uitstraling zorgt. Dit Marburg behang is uniek in zijn soort en behoort tot de meer hoogstaande collecties. De kleuren zijn warm en zijn beschikbaar in zowel matte als glanzende uitvoeringen.

The Wall is ontworpen door top designer Dieter Langer

Sinds 2005 is topdesigner Dieter Langer actief voor Marburg. De eerste collectie die Dieter Langer heeft opgezet voor Marburg behang is 'The Wall'. Ook in dit boek wordt veel gewerkt met ongewone oppervlakken. Als thema is voor de natuur gekozen. Dit is zichtbaar in de gedurfde patronen die op de behangen zijn verwerkt. Zo zie je krokodillenhuiden voorbij komen en diverse andere dierenprints. De collectie 'The Wall' is een samenwerking tussen moderne kunst en de natuur. Iets wat elke huiskamer een aandacht benemend interieur schenkt.