Origin Soie Sauvage

Origin Soie Sauvage behangboek Meer info

Origin Mariska Meijers 'Amsterdam'

Origin Mariska Meijers 'Amsterdam' behangboek Meer info

Origin Manor House

Origin Manor House behangboek Meer info

Origin Upstairs Downstairs

Origin Upstairs Downstairs behangboek Meer info

Origin Grandeur

Origin Grandeur behangboek Meer info

Origin Beaumont

Origin Beaumont  behangboek Meer info

Origin Metropolitan

Origin Metropolitan behangboek Meer info

Origin Bloomingdale

Origin Bloomingdale behangboek Meer info

Origin Igoné

Origin Igoné  behangboek Meer info

Origin Delicate Bamboo

Origin Delicate Bamboo behangboek Meer info

Origin Belle Epoque

Origin Belle Epoque behangboek Meer info

Origin Extravaganza

Origin Extravaganza behangboek Meer info

Origin Odeon

Origin Odeon behangboek Meer info

Origin Palais Royal

Origin Palais Royal behangboek Meer info

Origin behang kopen bij ikwilbehang.nl Dat is pas voordelig behangen!

Woorden die naar voren komen bij het Origin behang zijn luxe, warmte, rijkdom en romantiek. Origin heeft verschillende collecties met doorgaans eenzelfde luxueuze uitstraling. Toch heeft elk boek een echt eigen, uniek thema. Zo is er het Origin behang uit de boeken Ouverture, Beaumont, Metropolitan en Park Avenue. Deze boeken hebben grote namen die passen bij de sfeer en thema's waarnaar ze zijn ontworpen. Vergelijk eens meerdere boeken met elkaar. Want hoewel het typische karakter van dit merk bij alle behangen zichtbaar is, zijn er grote verschillen tussen de collecties.

Een uniek element om mee te spelen

Wat kleur betreft kiest dit merk voor warmte. Dit geeft je kamer niet alleen een gastvriendelijke maar ook luxueuze uitstraling. Verder zijn de patronen op het Origin behang zeer speciaal. In de Extravaganza collectie maken ze bijvoorbeeld gebruik van patronen met luipaard prints. Ingetogenheid is er bij deze collectie duidelijk niet bij! Dit soort onverwachte designs maakt het Origin behang tot een uniek element in je interieur om mee te spelen.

Het Origin behang is niet te vergelijken met andere merken

Origin heeft een Nederlands team van ontwerpers dat de wereld afreist op zoek naar nieuwe trends, motieven en kleuren die ze kunnen gebruiken. De inspiratiebronnen waar ze gebruik van maken zijn daardoor zeer divers. Dit heeft er toe geleidt dat het Origin behang niet te vergelijken is met standaard behangen van andere merken.

Ontvang gratis lijm of plaksel bij je bestelling!

De designs van dit merk worden in de meeste gevallen verwerkt op zwaar vliesbehang. Dit is gemakkelijk te plakken en is bovendien van hoge kwaliteit. De eisen die Origin aan haar behang stelt zijn streng. Daardoor zijn ze juist zo geschikt voor intensief gebruikte ruimtes. De behangen zijn met een licht vochtige doek af te nemen. Bovendien ontvang je gratis behanglijm bij je bestelling. Zo weet je zeker dat je direct met het juiste materiaal van start kan gaan.