Met fotobehang maak je je interieur pas echt persoonlijk! Creëer een unieke sfeer in je woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of andere ruimtes. Heb je een geweldige foto of tekening gemaakt of heb je er een gevonden of gekocht? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je deze foto of tekening op behang geleverd krijgt! Natuurlijk gedrukt op het meest kwalitatieve behang met een scherpe kwaliteit.  

Zo kan je fotobehang bij ons bestellen

Wil je een foto of tekening op behang laten afdrukken? Dan kan je dit gemakkelijk bij ikwilbehang.nl laten doen. Stuur ons de afmetingen van de muur waarop het fotobehang komt en de bijbehorende foto of tekening. Vooraf controleren wij of de meegestuurde foto geschikt is (hoge resolutie) om scherp af te kunnen drukken. Binnen zeven werkdagen wordt je fotobehang verzendklaar gemaakt. Het wordt stevig verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Fotobehang voor in de kinderkamer of babykamer

Leuke ideeën voor fotobehang in de kinderkamer zijn foto's van raceauto's of sprookjesachtige kastelen. Ook komen we vaak hartstikke leuke voorbeelden tegen van fotobehang met daarop de favoriete Disney films of tekenfilms van kinderen! Voor jongeren zijn er natuurlijk ook genoeg voorbeelden te noemen. Zo vinden jongens foto's van graffiti gaaf om te laten drukken.

Creëer rust en sfeer met je favoriete foto's

In de slaapkamer of woonkamer is het leuk om fotobehang op het plafond te plakken met een prachtige blauwe lucht en een aantal wolken. Maar ook voor op de muur kan fotobehang met bloemen of weidse velden zorgen voor veel rust en sfeer. 

Supersterk en haarscherpe kleuren

Wij maken het fotobehang van speciaal vliesbehang. Dit soort behang is supersterk en laat zich gemakkelijk bedrukken. Daardoor zijn haarscherpe foto's mogelijk met prachtige kleuren. Bovendien is fotobehang gemaakt van vliesbehang gemakkelijk te plakken en tevens weer te verwijderen.