Dat is pas voordelig behangen!

Muurstickers zijn een uitstekend en vooral voordelig idee om een sfeervolle touch aan je interieur te voegen. Heb je een inspirerende, leuke of waardevolle tekst? Dan kan je deze makkelijk af laten drukken op een speciale muursticker. Deze muursticker is geschikt voor allerlei soorten muren en deuren. Muurteksten kunnen elke slaap-, woon- en kinderkamer versieren!

Bepaal je eigen tekst en lettertype

Natuurlijk kan je helemaal zelf bepalen welke tekst je op de muur wilt plakken. Je kan kiezen uit veel verschillende lettertypen. Wij hebben bijvoorbeeld de standaard lettertypen die je kan vinden in je office pakket op de computer. Heb je liever een lettertype dat wij zelf nog niet hebben? Dan kan je dit lettertype naar ons toe mailen. Wij zorgen er dan voor dat dit lettertype wordt gebruikt voor jouw muursticker.

Gemakkelijk plakken en verwijderen, zonder resten!

Onze muurstickers kunnen op vrijwel iedere vlakke en gladde ondergrond worden geplakt. Ze hechten niet zo goed op extra matte of vuilafstotende verf. Voordat je de muurstickers gaat plakken is het aan te raden om de ondergrond met een licht vochtige doek even schoon te maken. Zo maak je de muur schoon en vetvrij. Heb je een andere bestemming voor de betreffende muur gevonden? Geen probleem. De muursticker is gemakkelijk te verwijderen zonder lijmresten!

Muurstickers zijn mogelijk in alle kleuren

Je kan het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk te laten drukken. Je kunt de breedte breedte van de muurtekst instellen op 60 of 120 centimeter. Het aantal regels dat je vervolgens wil gebruiken is volledig zelf te bepalen. Ook elke kleur is mogelijk. Let wel, de kleuren op je computerscherm wijken vaak af van de kleuren die door drukkers worden gebruikt. Dit komt door andere kleurenschema's die worden gehanteerd. Het beste is om een kleurenstaal te gebruiken bij het bepalen van de kleur waarin je de muurtekst wil laten afdrukken.

Ideeën nodig? Er zijn er genoeg!

Voorbeelden van muurstickers die wij zijn tegengekomen zijn bijvoorbeeld Latijnse spreuken. Spreekwoorden zoals 'Carpe Diem' en 'Veni Vidi Vici' worden vaak aangevraagd. Maar ook zinnen en teksten uit trouwgeloften, religieuze boeken en andere bronnen worden vaak gekozen. Zo zie je in kinderkamers vaak de naam van het kind op de muur.