Voca Eco White Light

Voca Eco White Light behangboek Meer info

Voca Eco Exclusive

Voca Eco Exclusive behangboek Meer info

Voca Urban Nature

Voca Urban Nature behangboek Meer info

Voca Destination

Voca Destination behangboek Meer info

Voca Hide & Seek

Voca Hide & Seek behangboek Meer info

Voca Karlslund

Voca Karlslund behangboek Meer info

Voca Layers

Voca Layers behangboek Meer info

Voca Interaction

Voca Interaction behangboek Meer info

Voca Adventure

Voca Adventure behangboek Meer info

Voca Wallprints

Voca Wallprints behangboek Meer info

Voca Scandinavian Designers

Voca Scandinavian Designers behangboek Meer info

Voca Poetry

Voca Poetry behangboek Meer info

Voca Eco Dimensions

Meer info

Voca Lilleby Kids

Voca Lilleby Kids behangboek Meer info

Voca behang kopen bij ikwilbehang.nl Dat is pas voordelig behangen!

Voca is een dochtermerk van BN International en ontwerpt behang in geheel eigen stijl. De behangboeken van dit merk hebben een authentieke stijl waarbij sfeervolle kleuren worden gecombineerd met prachtige patronen en soms levensechte foto's. Het assortiment behang van Voca is ruim en bij bepaalde behangboeken zoals 'The Gardens Of Amsterdam' werken ze samen met bekende Nederlandse designers. We hebben meerdere boeken van dit merk online geplaatst waarbij elk boek een specifieke stijl of thema aanhoudt.

Sierlijke vormen en patronen met bloemen en vertakkingen

Het behangboek Linea Nuova van Voca kenmerkt zich door sierlijke patronen. In dit boek vind je intieme figuren met geometrische vormen, bloemen en takken. De kleuren zijn zacht en huiselijk. Bovendien zijn de behangen uit dit boek, door het specifieke thema, geweldig om met elkaar te combineren. Op die manier kan je zelf een stijl aanhouden waarbij het behang mooi in elkaar over loopt.

Organza bestaat uit prachtige silhouetten en schaduwen

Bij het boek Organza maken de designers van Voca gebruik van silhouetten en schaduwen. Door een prachtig spel bereiken ze een elegante stijl die een ieder zal aanspreken. In het behang uit deze collectie vind je ornamenten, bloemmotieven en kandelaren die op sfeervolle wijze zijn ontworpen. Qua kleuren vind je in dit Voca behangboek voornamelijk bruin, beige, zwart, cream en wit in verschillende zachte tinten.

Voca behang ontworpen door designer Annet van Egmond

Het Voca behang uit de collectie 'The Gardens of Amsterdam' is ontworpen door Annet van Egmond. Zij is een Nederlandse ontwerper met haar eigen merk 'Brand van Egmond. Het is een poëtische collectie met zeer elegant behang. De ontwerpen uit dit boek hebben namen als 'Gardens Of Amsterdam' en 'Diamonds Are Forever'. Ze dragen bij aan de luxueuze en elegante uitstraling van dit boek. In het behang zijn patronen verwerkt met ornamenten, hekwerk, bloemen en planten met prachtige diepte-effecten. Dit boek van Voca zal elke woonkamer doen stralen.